Livet hos Kemppi-flocken!

Utflyktsdag med lyckat resultat

2020-05-01

Valborg firade flocken och jag med att åka bil på dagen där resans slutdestination var Hudiksvall. Stinas tilltänkta kavaljer bor där och resan gick galant, både tur och retur. Agnes, nu 14 veckor gammal, har varit lite åksjuk fast klarade av de dryga 60 milen jättebra. Sov mestadels och satt emellanåt i sin bur i baksätet och kikade ut. Jag stannade på både dit och hemresan så vi alla fick bland annat sträcka lite på benen och kissa.

 

Zimba var en go och glad hund som fattade galoppen snabbt vad ett tikbesök betydde och "var meningen med ":) Vi fick till en bra parning så nu börjar nästa fas av de olika faserna av Väntan en planerad kull valpar innebär.

Nu tar det ialla fall ca 4.5- 5 veckor innan jag vet om det blir valpar eller ej i början av juli. Misstänka och tro kan jag göra redan om drygt 3 veckor och hoppas gör jag redan nu !!

Kvällen firade vi med god mat och inne i värmen. Hundarna njöt av att ligga utfläkta i soffan.

Greta vet hur man nyttjar soffan och kuddarna på bästa sätt!

Slappar ordentligt  :)

 

Agnes växer och frodas. Hon är en härlig individ med mycket motor, egen vilja och ibland liiite för mycket skinn på näsan. Hon har sedan någon vecka lärt sig hoppa upp och ner i soffan och utnyttjar den gärna som sovplats i stället för på golvet.

Skönt att sova på magen och sträcka ut sig ordentligt!!

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)