Livet hos Kemppi-flocken!

Hohooo våren ???

2013-03-12

De varma soliga sköööna dagarna försvann alldeles för fort. Minusgraderna har kommit tillbaka och det med råga. Ska det fortsätta vara så här kallt i luften spelar det ingen roll att solen skiner. Då får vi ha kvar snön april ut ;) Hua- hemsk tanke!!!

I lördags anordnade SKK utställning här i Strängnäs, i Svenska Hem Arenan. Så skönt med en utställning på hemmaplan. Jag åkte dessutom "bara" dit för att titta och det var skönt det med. Träffade som vanligt trevliga pudelmänniskor att prata med och så blidde liiite shopping också. 

Igår fyllde Asta 4 år och det firades med lite gottigott för damerna tre. Matglada är de ju allihopa och att då få lite extra gott i skålen uppskattas även om jag ibland undrar om de hinner känna vad det smakar.....

Det är nu bestämt att Enya blivit en "Arbogabo" på riktig och ingår numera i Iris & Lars flock. Hoppas på att kunna åka och hälsa på Enya och henns förstfödda Jazza ( också Arbogabo) i sommar en sväng och se hur de har det "hemma på sin gata". De bor ju numera grannar :)

Jazza som bebis <3

Underbara Enya <3 <3 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)