Livet hos Kemppi-flocken!

Covid-19 & dräktighet

2021-05-11

Nu ligger både Mathias och jag i Covid. Med tanke på att vi klarat oss ända tills nu fast vi har de arbeten vi har så känns det lite som att snubbla på målsnöret. Vi har de flesta symtomen som feber, värk i kropp och leder, ömma i huden, huvudvärk, snoriga, hesa och torrhosta.Mathias är inne på sin 8 dag och jag sjuknade in igår och hade innan dess suttit hemma i karantän i 7 dagar efter att Mathias blev sjuk.

 

Hundarna gillar att vi är hemma hela dagarna och agerar gärna värmekuddar. Det är skönt och framför allt så känns det enklare att vara hemma och vara sjuk när det är bra väder ute så hundarna kan vara ute flera timmar om dagen på tomten då altandörren står öppen.

 

Inez, Kemppi´s Fly Me High är parad med Viggo, Brei-Ca´s Higher Love och hon är dräktig. Hon har varit på ultraljud och veterinären såg flera stycken valpar som låg på rad som ett pärlband. Inez är lite trött och lugnare än vanligt och har en sämre aptit precis som tikar brukar kunna ha vid den här perioden i  dräktigheten. Hon är idag tisdag på dygn 31 från första parningen så vi hoppas att hennes illamående ska börja ge sig nu.

Inez

Viggo

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)