Livet hos Kemppi-flocken!

Leksandsresa & svamp :) 

2018-06-12

I lördags åkte Mathias och jag och våra 4 hundar till Leksand. Vi bodde på Tällbergsgården i Tällberg, strax utanför Leksand. 

Madeleine anslöt sig på kvällen och vi åkte in till Leksand och satte upp tältet inför utställningen som var på söndagen.

Utsikten från allrummet i huset vi bodde i.

Vårat fina rum!

Sååå fint och gulligt !

 

När tältet var på plats åkte vi tillbaka till Tällberg och hade lagom gett hundarna mat så ringde Madeleine´s hundvakt och meddelade att den dräktiga tiken som dock "bara" var på dygn 58 hade börjat visa tecken på att valpningen hade börjat! Bara för Madde att sätta sig i bilen och åka hem igen. Hon lämnade kvar sin dvärgtik "Vera" till mig och Mathias då det var hon och Märta som var anmälda till utställningen dagen efter.

 

Mathias och jag åt en suveränt god middag på hotellet innan vi gjorde natta för en lång dag i utställningens tecken.

Först ut var dvärgarna och jag visade "Vera" till dagens 3:e bästa tik bland dvärgtikarna. 

Vera tupperad och i ordninggjord av mig.

Märta så gott som klar för att äntra ringen.

Saknade givetvis Madeleine för att få i ordning hundarna till sitt bästa fast nöden har ingen lag. Jag gjorde så gott jag kunde och det räckte ju en bit på väg iallafall.

Märta vann öppenklassen och slutade dagen som 2 bästa tik, efter en championtik. Detta innebar att Märta fick certet och blev SVENSK UTSTÄLLNINGSCHAMPION, 2 år och 5 dagar gammal. Stolt som en tupp och glad som en lärka över detta blev jag/ vi !!!

 

Hemresan gick bra med så fina hundar och resultat i bagaget!!

SE V-17 SEUCH Kemppi´s Day Of Dream "Märta".

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)