Livet hos Kemppi-flocken!

Fullt ös i vardagen!

2017-01-21

Här har det varit lite dåligt med uppdateringar på några veckor. 

Vardagen har satt igång och det innebär alltid fullt ös i mitt fall i januari. Nytt schema på jobbet, mycket som ska klaffa där plus att det sätter igång med hunderiaktiviteter igen efter ett skönt lov/ uppehåll. 

Väntar ju på löp och som vanligt "när man väntar på något så väntar man alltid för länge " !!  :) :) 

Greta löper alltså inte än så vi väntar vidare. Jag vet att det är många som är här inne och väntar på att det ska hända något ! Återkommer mer om det när det är dax.

 

Flocken mår bara bra. Jag saknar snön och kylan för tusan vad lortigt det blir inne med 5 skitiga och blöta pälsmonster efter en lång promenad. Idag har vi njutit av frisk luft och faktiskt lite sol i 1 h 40 min så nu är det lugnt. I alla fall på de äldsta hundarna, ynglingarna sov i någon timme och nu märks det inte att vi tog en lång sväng på dagen. 

Jag har fått en hälsning av fina Elton, bror till Märta. Nyfriserad och sååå fin. Han var med matte hit och hälsade på i december <3 Så kul att få träffa valparna efter att de flytta hemifrån. En kolsvart vacker hane med ett härligt temperament !

Elton 7 månader.

 

Var hos veterinären i veckan i ett ärende och Märta fick följa med och socialisera sig lite. Nyfiken i en strut är hon och det undersöktes överallt!!

Märta börjar hamna i första spökålder´n. Lagom Stina kommit ur den så kommer nästa in i den...... Fördelen är ändå att ha en flock där flertalet av den är lugn och sansad och inte bryr sig om det som Märta tycker är konstigt för stunden. Hon slappnar av ganska fort och går vidare.

Titta och fundera en stund måste hon ju få göra förståss :)

 

Antal kommentarer: 2

2017-01-21 19:05:44 - Lotta Polfeldt, lotta@polfeldt.com

Ja, visst tittar jag in här titt och tätt (ibland ideligen) måste jag erkänna. Nu väntar vi alla på Gretas löp. Skönt för henne att hon inte har en aning om förväntningarna!

2017-01-23 08:29:19 - Karin, Karin.evans@hm.com

Samma här☺ Här är en hel familj som väntar och längtar!! Vi håller koll och hoppas att det snart är dax
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)