Livet hos Kemppi-flocken!

Dygn 52

2015-03-28

Förra helgen (22/3) blev våran bruna prinsessa Greta , Pop-Up´s Ready To Fly, 2 år. Jag är så glad & nöjd över mitt val den där dagen i maj 2013 när jag valde ut henne bland 3 vackra tikvalpar. Att hon var den enda bruna tikvalpen gjorde ju mitt val lite lättare då jag är barnsligt förtjust i bruna pudlar med bra pigment.

Stort Tack Madeleine för förtroendet att välja vem vi skulle behålla !! 

Tänk så bra det blev Team Pop-Up´s/Kemppi´s <3

"Greta 2.5 månad"

"Greta 9 veckor"

Idag lördag, är det 52 dygn sedan Asta´s första parning med Nisse och 50 dygn från andra & sista parningen. Asta är rund och go om magen och äter för flera stycken. Aptiten är det inget fel på även om hon nu får 3, ibland 4 , mål mat per dag. 

Promenaderna är däremot ingen hit så from nu går vi bara runt området 3 gånger om dagen, ca 500 meter. Ute på tomten gillar hon att vara så där är hon flera gånger om dagen också då valparna nu trycker på så hon behöver ut och kissa lite oftare än vanligt.

Nästa vecka består bara av 4 arbetsdagar, sen är jag ledig i 10 dagar för att invänta valpningen veckan efter påsk :)

Asta på dygn 52 / 50.

Magen & tuttarna framrakade, nu är det bara ett bad som behövs så är vi redo att ta emot de små sen <3 Fast än så länge får de stanna inne i värmen och växa till sig till efter påsk !!!

Antal kommentarer: 1

2015-03-28 20:30:33 - Katarina Hverén, kstroemwall@hotmail.com

Så spännande, vi håller alla tummar! :)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)