Livet hos Kemppi-flocken!

8 dagar kvar..

2010-08-08

Oj oj oj vilken helg...

I torsdags började Mathias att ta bort all gammal panel på förrådet på framsidan. Fredagen  inleddes med att såga och spika upp nya panelen och igår kväll var det mesta klart. Grundmålat som en galning har jag gjort och resterande målning ska husets ungdomar göra nu i dagarna. Har hittat muskler på diverse ställen som jag inte visste om att jag hade*ler stort*

 

Asta har varit på "Norrlandssemester" / utställningsturné med Madeleine & Thord nu i helgen.Lördagens resultat blev 2 bästa tik med CERT  och i dag slutade hon som 4 bästa tik. På torsdag ska jag hämta hem min skendräktiga Asta Bus:)Nu längtar jag MASSOR efter henne!!!

 

Idag har det stått hundvård på schemat här hemma. Siri & Enya har badats och klippts. Nu är de så vackra så och ligger här i soffan och slappar. Ella har jag grovklippt och rakat fram magen på, bada får hon göra på tisdag. Hon tycker att det börjar bli jobbigt att stå så jag tar det lite i etapper. I morgon är det bara  1 vecka kvar, som hon rultar fram undrar jag om hon verkligen går tiden ut...?

Ella dygn 55.

Imorgon bär det av till veterinären med Enya, det är dax för 1-års vaccinationen. Tänk att den lilla levnadsglada halvtossiga choklad-damen snart fyller 1 år.Fullt ös medvetslös är hennes motto:)

 

På återhörande!

// Åsa

Antal kommentarer: 1

2010-08-10 18:04:14 - Amanda L, www.lundsgard.com

Vilken fin och rultig mage (heart) Lill Peppsan fyller oxå 1 år snart(heart) Vill komma och lukta valpis sen ;) Kramar
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)