Livet hos Kemppi-flocken!

Vardagen i rullning

2015-10-06

Redan oktober!

Förrförra helgen for vi till Åland på hundutställning och lite hotellliv lördag till söndag. Med oss hade vi Irma, Kemppi´s Rock Me Wild och Madeleine & Thord samt Maddes dvärgtik Maggie & toytiken Juli.

Vi bodde på "vårat" hotell inne i Mariehamn som vi brukar bo på när vi åker på sommargolfresan och det var som vanligt en trevlig vistelse. Vi åt en god middag med Madeliene och Thord och hade många timmars trevliga & djupa samtal. Alltid lika trevligt att umgås ihop.

På söndagen var det utställningsdax och Irma skötte sig exemplariskt och vann sin klass och slutade dagen med att bli 2 bästa tik med reserv cert.

Hemresan gick bra även om vi stressade som galningar för att hinna med en tidigare färja hem som inte alls gick när vi trodde. Istället fick vi 4 timmar att slå dank på så då åkte vi till golfrestaurangen och åt istället.

Här hemma rullar vardagen på med jobb och familjeliv och hundarna. Irma löper och jag hoppas att hon kan dra igång Greta snart också. Greta, SEUCH Pop-Up´s Ready To Fly , planerar vi att para på detta löp. Mer info om den kullen kommer framöver när det är parat och klart.

Greta kommer att sin kull hemma hos Madeleine på kennel Pop-Up´s i Kolsva.

www.kennelpopup.com

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)