Livet hos Kemppi-flocken!

Det börjar dra ihop sig till flytt!

2018-05-14

Irma´s gossar är nu 8 veckor gamla och denna veckan är det flyttdax för dem allihopa. En om dagen flyttar mellan tisdag och fredag och sedan blir det "bara" Greta´s pojkar kvar i ca 1 vecka.

 

Åka bil har de hela gänget gjort flera gånger och de är så duktiga. De rullar ihop sig i sin bur och sover, tittar lite och inte ett ljud har de sagt någon gång.

Greta´s valpar än avmaskade igen och det var lika "opopulärt" denna gången som förra:) 

7 veckor´s vikten på Benny var 1750 gram och på Nox 1780 gram. De är väldigt lika i storlek, tur de har olika färg på sina halsband så man ser när de kommer farande från alla håll och kanter.

Benny

 

Nox

 

Vi har i helgen varit i Kolsva och Madde har klippt hela valpgänget och de blev så fina så fina. Efter friseringen släppte vi in dem till Madde´s kull med 5 mellanpudelvalpar som är jämngamla med Greta´s kull.

11 levnadsglada valpar i både svart och bruna lekte och sprang runt och det var ljuvligt att bara sitta på gräset tillsammmans med dem och studera dem!

Irma´s valpar vägde på 8-veckorsdagen : Rocko (brun): 2100 g, Enzo (svart) 2700 g, Ruben (svart) 1820 gram och Aston (brun) 1810 gram.

Ann & Annette som äger och har fött upp Piffen, pappan till Irma´s kull har varit här på "valpvisning". De tyckte som jag och Madde att vi har fått riktigt fina valpar i båda kullarna:)

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)