Livet hos Kemppi-flocken!

 Grabbarna Grus ;)

2012-07-21

Solsken och blå himmel- en ovanlig synd i vårat avlånga land den här sommaren. I allafall här hos oss i Strängnäs:)

Dagen har tillbringats i Köping på hundutställningen där. Mathias och jag åkte tidigt hemifrån så MC Donalds lagade frukosten idag. Riktigt gott faktiskt;)

Jag visade inga egna hundar utan njöt av att kika på alla andra vacka hundar som fanns där.

Våran valptrio växer så det knakar. De två små svarta är idag 6 veckor gamla och ena riktiga små tuffingar. De tillbringar all sin vakna tid ute på golvet eller på gräsmattan ihop med dem övriga flocken. Vikten idag ligger på 770 gram för Roy, han som vi förut kallade honom Bronko. Storebror Agge har kommit upp i 815 gram och färskfodret Nordic smäller högt i kurs hos båda toyvalparna. De föredrar det framför nötfärs med äggula eller uppblött torrfoder. Jaja det får komma senare, jag tycker dock det är bra om de äter torrfoder också.Fast är jag det ;)  Härom dagen när den övriga flocken fick mat stal de till sig lite färskfoder och det försvann ner i deras små runda magar SNABBT!!! Nu har de fått det 2 ggr/dag och det är SÅÅÅ MUMSIGT.

Båda valparna har mycket päls och bra svärta fast det är svårt att få till färgen ordentligt på korten jag tar utomhus i dagsljus/solsken;O)

 Vegas är snart 4 månader och en kavat och framåt herre med mycket egen vilja och humör. Pälsvård står inte med på hans "att gilla lista" så det tränar vi hårt på :)

Nedan ett gäng kort på våran valptrio här hemma....

 

Vegas slappar i gröngräset 

Roy 6 veckor 

Roy 6 veckor  

Agge 6 veckor 

Agge 6 veckor 

Agge 6 veckor

 

Båda valparna är tingade och "Roy" är redan döpt utav sin nya familj så vi kallar honom för "Roy" vi med nuför tiden.

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)