Livet hos Kemppi-flocken!

Stina 6 veckor och Ebba 5 veckor´s dräktighet.

2022-03-13

WOW, villket väder helgen bjudit på ! Solsken, blå himmel, fågelkvitter, städat fram uterummet, grillning med familjen och Mellokväll med dem också, långpromenad med hundarna, pratstund med ena syrran ute i solskenet,bad och blås av Kajsa, en snabb shoppingrunda i Eskilstuna och en söndagsmiddag ute på restaurang med mannen. En fantastisk helg med andra ord.

 

Imorgon blir det en veckas vardag igen med bland annat barnbarn-häng måndag till onsdag på eftermiddagarna, bad och blås av Peggy i början av veckan och ringträning med henne på fredag den 18 mars. 

 

Stina har idag gått 6 veckor i sin dräktighet och hon har börjat bli ordentligt rund om magen. Aptiten har återkommit och hon äter bra igen. Promenerar gör hon gärna fortfarande fast hon bestämmer tydligt takten vi går i.

Ebba har idag gått 5 veckor sedan första parningen och hon är helt klart dräktig även hon. Inte alls lika rund och utfylld som Stina var vid 5 veckor fast Stina har ju haft 2 kullar tidigare även om det bara var en valp i den senaste för ca 20 månader sedan.

Ebba är en större tik och kan även bära sina valpar annorlunda då hon har en längre rygg än Stina att "gömma" dem i. Jaja, det visar sig så småningom hur många som kommer ut. 

Oavsett antal så är jag superspänd på båda dessa kombinationerna och ser så mycket fram emot att de små ska äntra världen i första halvan av april.

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 4

2022-03-14 12:59:28 - Terese

Åh vad spännande att höra att både Stina och Ebba är runda om magen. Ge dem en extra kram från oss. /Terese, Gunnar, Ludvig och Love

2022-03-14 13:20:26 - Lena Siljeholm

Vad roligt att båda tikar är dräktiga ..spännande

2022-03-14 15:39:35 - Eva-Britt, e.Gustavsson16@gmail.com

Det var roliga nyheter att även Ebba är dräktig det blir spännande att följa…..

2022-03-14 22:23:36 - Annika Killick, annika.killick@gmail.com

Åh vad roligt att även Ebba är dräktig
Grattis!
Nu håller jag tummarna ännu hårdare✊✊
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)