Livet hos Kemppi-flocken!

2014´s näst sista dag !

2014-12-30

2014 har varit fyllt med gläjde, sorg, positiva överraskningar liksom negativa händelser.  Tänkte när det var som mest tufft på familjplanet i somras att "Nu jävlar måste det väl räcka "!!! Fast nu så här i efterhand när mycket har lagt sig & vi hittat en ny vardag igen så är det väl det här som är livet..... Ibland lever det lite väl hårt med oss bara. <3 <3 <3

Även inom hunderiet har det varit upp och ner. I början av året fick jag ta bort min älskade följeslagar "Siri".

Asta´s hett efterlängtade valpkull var inte smärtfri där vi fick ta bort en av valparna bara några dagar gammal.                                      

Här hemma har vi nu "Irma" hos oss,7 månader ung,  en rolig och intensiv dam med mycket härliga fördelar jag värdesätter hos en pudel. Vissa likheter med mamma Asta har hon definitivt <3

Ska bli så spännande att visa henne i utställningsringen i början av år 2015.  

 "Greta", Pop-Up´s Ready To Fly, har haft en stor framgång i utställningsringen under 2014. Vi ställde ut henne 12 gånger och Greta har efter dessa utställningar 9 cert, 1 CACIB, 2 R-cert och även BIR & BIM.

Madeleine, kennel Pop-Up´s, och jag samäger henne och det är underbart roligt att dela glädjen med allt vad det innebär med både Madeleine & hennes man Thord. Vi har rest & kamperat ihop flera gånger till utställningar och det börjar vi 2015 med också. 

Extra roligt känns det när Madeleine sa att det var jag som fick välja vilken av tikvalparna jag ville ha ur kullen på tre tikvalpar den där soliga dagen i maj 2013. Inte hade jag i min vildaste fantasi kunnat tro att den enda lilla chokladpralinsvalpen skulle ge oss så mycket glädje inom utställningssvängen! 

Avslutningsvis vill jag önskar Er alla;  Ett riktigt gott nytt år !!!

 

Antal kommentarer: 2

2015-01-05 09:07:42

Ja visst har det varit ett intensivt, roligt, jobbigt och lärorikt år!!! Det gå i alla fall lättare när man har en härlig familj och goda vänner runt sig ;)
Gott Nytt 2015!!

2015-01-05 09:08:31 - Madeleine

Det var ifrån mig:D
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)