Livet hos Kemppi-flocken!

Hektisk helg

2010-02-14

Så var det söndagkväll igen. Helgerna går alldeles för fort tycker jag. Denna har bara totalt försvunnit. Gårdagen började med att jobba, PÅ EN LÖRDAG!!! Vi hade Öppet Hus och det flöt på bra.Direkt från jobbet ut till mötesplatsen med Annika, dax att bege sig till Härjarö-skogarna för årsmöte med Mellansvenska avdelningen, SPK.

Efter en lång snirklig färd på glashala vägar var vi framme, nästan i tid. Enya, som varit hemma hos Madeleine en vecka var med och det blev ett kärt återseenden mellan loppan och mig. Enya var så duktig och låg stilla och tyst även om det var bra tråkigt emellanåt i hennes ögon. Bilresan hem till Strängnäs sov hon som en stock!

Väl hemma togs hon emot med stora famnen, främst av Asta. ÄNTLIGEN någon att busa och härja med tycktes Asta tänka. Och det blev fullt röj ett tag i går kväll innan det var dax att bänka sig i soffan och kika på Melodifestivalen.

 

Alla hjärtans dag har vi b l a firat med en skön promenad i solskenet på förmiddagen, en hockeymatch i Flen, våra grabbar vann med 3-1. Emil petade in 2 utav målen så han var nöjd.

Nu ska vi äta efterrrätt, chokladpudding och grädde. *mums*

 

Ha det !!    // Åsa

Antal kommentarer: 2

2010-02-16 09:11:10 - Helena, www.queencobra.se

Haha,
nog går helgerna för snabbt, allt ;) !
Härligt att få hem lilla bruna loppan igen (heart) ... Och skoj för favvo-Asta oxå såklart (inlove) !!
Chokladpudding....mums! Här blidde det kladdig kladdkaka på hjärtedagen :P !
Kramisar!

2010-02-16 15:39:06 - Anita, www.kennelcyberspace.com

Hej och tack för grattiset .... såååå himla kul :) !! Wilma tar all uppmärksamheten med ro 8-) ! Skönt att lillfia är hemma kan jag tro. Det är lite bus hemma hos oss också .. terroristerna hänger i gardinerna .... hm ... kan det vara apblod tror du ?? :D
Kram
Anita
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)