Livet hos Kemppi-flocken!

Hej Då Agge !

2012-08-08

Flocken minskar här hemma. I morse åkte Agge med sin nya husse & matte tåg hem mot Uddevalla. Väl där hemma väntade 2 katter som ingår i familjen också.

Jag har redan fått rapport om att tågresan gick galant och Agge var så duktig. Han har både gjort sina behov och ätit hemma. Jag önskar Tor & Solveig ett stort LYCKA TILL med den lilla charmknutten:)

Här hemma röjer just nu Roy & Vegas som bäst. De har sin röjarstund på kvällarna vid 20-tiden. Enya är med hon också och Ella och Asta morrar när de, i ders ögon, härjar för mycket för nära där de ligger och slappar. Siri bryr sig nada !!!!

Imorgon torsdag blir det till att förbereda inför helgens utflykt till Askersund. Vegas och jag ska debutera i utställningsringen då! Nos och tassklipp står på schemat imorgon. Badandet får vänta tills fredag kväll:)

Antal kommentarer: 1

2012-08-09 18:41:33 - mamma.

Härligt att det gått bra med Agge,han får väl brottas med katterna nu:O Lycka till i Askersund i helgen,vädret ska bli bra om 'det håller vad de lovar':P Han kommer säkert att charma alla i er närhet,den lille godingen(inlove)
Kramar(heart)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)