Livet hos Kemppi-flocken!

Livet rullar på!

2021-06-21

Valparna är nu 11 dagar gamla och Inez vårdar dem ömt och på bästa sätt! Klorna har blivit klippta på både valparna och de övriga hundarna i huset , endast 198 klor att klippa varje vecka !! 

Nu väntar vi på att ögonen skall öppnas på de små i slutet av denna veckan. De börjar bli mer och mer hundar av korvarna i valplådan.

Ser fram emot att se de små pigga ögonen i lurvet.

Jobbigt att agera fotomodell !

 

Värmen och den underbara svenska sommaren har slagit till. Här njuter vi av den utomhus och inne i huset är det behagliga ca 20 grader då AC:n jobbar på dagarna. Inez är mestadels uppe hos sina små på övervåningen fast kommer gärna ner i olika omgångar på dagarna för att äta, promenera eller bara hänga med oss andra i soffan.

I helgen har våra barn och barnbarn varit här i omgångar och även Mathias mamma och Tommy har kollat fotboll och fikat här .

Peggy och Kajsa uppskattar när barnbarnen är här och framför allt när Williams täcke hamnar på golvet så är alla hundarna snabba att ligga där bredvid honom.

Peggy passade på när de andra var ute på baksidan, då slipper man trängas för att ligga nära Wille.

Peggy 5.5 månad med sin älskade pälstrasa. Den ligger hon och gosar runt med varenda kväll. Antingen på golvet eller i soffan.

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)