Livet hos Kemppi-flocken!

Hälsoundersökningar Utan Anmärkning

2021-04-07

Idag har vi varit hos veterinären igen. Idag var det Ebba och Stinas tur att bli ögonlysta och Ebba fick även på pappret att hennes knäskålar sitter där de ska.(Patellakontroll) Kajsa fick sin 12 v spruta och Greta och Irma skulle fylla på vaccin så de fick också träffa veterinären.

 

Efter det åkte jag och hela flocken till en av mina valpköpare på 4 årskalas. Det är Gretas dotter Myrra och hennes 2 bröder som blir 4 år idag. Lotta och Thomas bjöd på gofika och en trevlig pratstund ute i blåsten . Alla 8 hundarna njöt av att springa lösa tillsammans på deras fina tomt.

 

Ebba & Kajsa 

Kajsa och Peggy, jag behöver snart köpa en större korg.

 

Inez är hemma nu då hon i början av förra veckan började löpa. Jag planerar att para henne i helgen, hoppas hon tänker som jag gör.

Mer information om det kommer när jag parat och ser att hon är dräktig. Jag tar inte emot några valpspekulanter i dagsläget. Jag vill se om hon är dräktig innan jag gör det.

Antal kommentarer: 1

2021-04-08 08:41:46 - Lotta Polfeldt, lotta@polfeldt.com

Så kul att se alla 8 rusa runt tillsammans, glada och harmoniska. Myrra släpptes in i flocken som om hon aldrig hade varit borta. Pudlar, alltså ! Den stora härliga tuggrullen som hon fick i present, åt hon till sist upp efter att först ha grävt ner den i alla möblerna. Hennes roligaste födelsedag och hon sov som klubbad hela kvällen! Jag vet inte vem som var gladast över att träffa Åsa, Myrra eller jag . Tack för att ni kom!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)