Livet hos Kemppi-flocken!

Vegas utställningsdebut

2012-08-12

I går morse (lördag ) bar det av till Askersund och SPK mellansvenska avdelningens utställning. Kemppi´s What´s Up "Vegas" var anmäld, endast 4 månader och 10 dagar gammal. Siri fick följa med som trygghet och sällskapsdam då det var Vegas allra första gång som han ens var på en utställningsplats med alla dess hundar, människor och ljud. Som den coola balanserade hund han är var det inga större konstigheter där. När vi kom nära den stora högtalaren som basunerade ut vad som hände i BIS finalen stannade han bara och kikade sig omkring. När jag lockade på honom kom han glatt skuttandes och så gick vi vidare.

I väntan på att äntra ringen :)

Inne i ringen gick det galant! Glad och pigg som Vegas är skuttade han glatt omkring fast han kom ganska snabbt in i "gå fint" :) Svansen i topp och inget konstigt med en domare som klämde och kikade på honom!

Vegas vann sin klass valpar 4-6 månader och blev sedan slagen av tikvalpen från 6-9 månader och slutade dagen som BIM valp. JÄTTEKUL att det gick så bra och framför allt att Vegas gillade läget:)

Så här tyckte domaren Jussi Liimatainen om Vegas:

Very elegant male whit a lot of attitude, a long elegant head whit lovely eyes. Excellent neck carriage, slightly streight in front, correct body, excellent tail ang hindguarters, moves whit good carrige.

 

 

 

 

Antal kommentarer: 3

2012-08-12 17:50:26 - mamma.

GRATTIS,vilken strålande debut(inlove) på alla sätt och vilken fin kritik(heart)(heart) Kramar.

2012-08-14 20:35:27 - LENA J

HAN ÄR SÅ SÖÖT(heart)

2012-08-14 22:08:37 - Lotta Y

GRATTIS till snyggingen!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)