Livet hos Kemppi-flocken!

En dag gamla 

2016-06-06

Gääääsp vad trött och seg i kroppen jag är! Ska strax rasta hundarna och gå och lägga mig.

Bebbarna är nu drygt 1 dygn gamla och allt börjar att fungera. Natten till idag måndag var ingen höjdare för det har inte varit tyst i valplådan. Valparna har inte varit nöjda då mjölken inte rann till i den takt de tyckte så det har varit pip och gny mesta hela natten i olika omgångar. Framåt småtimmarna kom mjölken igång och idag har det varit tystare och mer harmoniskt i lådan. Jag vägde dem i morse och även nu på kvällen och de vägde lika mycket båda gångerna så jag hoppas på en viktuppgång imorgon kväll. 

Valpar brukar nästan alltid gå ner 5-10% första dygnen innan det vänder och mina 3 har än så länge gått ner 4-5 % och jag hoppas det stannar där.

 

Idag har jag roat mig med att bada och klippa Greta, bada och ha inpackning på Irma, det gäller att vårda pälsen på den damen!! Lilo hamnade i badet hon med och hon fick för första gången i sitt 3 -åriga liv självtorka i solen! Det var det enda hon gillade med badet, att sitta i solen och bli varm :D 

Asta blev duschad och slapp klet och kladd från igår på bakdelen så nu är hela flocken Kemppi´s goluktande individer! Om en vecka är det dax för Stina att kliva över tröskel´n här hemma efter att ha varit i Kolsva hos Madde ett tag. Längtar efter henne, stora damen har hon blivit, blev 4 månader ung idag! Hela 5350 gram och 31.5 cm stor har hon blivit!

Antal kommentarer: 1

2016-06-08 19:58:39 - mamma

Ojojoj vilket jobb du har med alla dina fyrbeningar:P:O Hoppas det fortsatt vara lugnare i valplådan och att alla mår bra så ni får sova ut|-) |-) .Kramar(heart)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)