Livet hos Kemppi-flocken!

SKK Strängnäs Int.

2014-03-09

 Igår, lördag 8 mars, var det utställningsdebut på hemmaplan i juniorklass för Greta, Pop-Up´s Ready To Fly. Det skötte hon med bravur vårat bruna lyckopiller. Svansen i topp, glad och positiv och VISST är hon Ready To Fly :) Med jämna mellanrum tar hon ett glädjeskutt rätt upp i luften för att sedan falla in i snyggt trav bredvid Madde igen i ringen. Greta slutade dagen med att blir 3.e bästa tik!!

Domaren Laurent Pichard från Schweiz tyckte så här om Greta.

Very feminin stylish 12 month oldbrown. Refined head with excellent eyeform and colour. Well set ears to the canine. Excellent front. Ribcage ok for age. Slightly loose in elbows. Pretty picture.Well presented. Moves ok.

Greta 11 1/2 månad

Asta´s dotter, "Nora" Pop-Up´s Never Say Never, som har samma pappa som Greta, slutade gårdagen som BIM på dvärgarna. Hon är en läcker dvärg som har ärvt många av sin mammas egenskaper.

Med var även Madeleine´s toytik "Majvor", Pop-Up´s May I Tell You, som slutade dagen med att bli BIR.  Vi hade med andra ord en KANONBRA dag i Svenska Hem Arena här i sta´n och vi är ett bra Team fru Bergendahl & jag :)

Kvällen firade maken och jag med köpemat, gott i glasen och smågodis. Kom på att vi firade 23 år som ett par !!! Restaurangbesöket får vi ta en annan dag.

I helgen som kommer planerar vi att åka och träffa Asta´s tilltänkta hane. Ska bli så spännande att äntligen träffa honom live och sedan är det bara att invänta löpet :)

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)