Livet hos Kemppi-flocken!

Hoppas hoppas hoppas....:)

2012-03-08

Oj senaste veckan har varit hektisk värre. Kanske inte så mycket inom hunderiet fast jag har ju ett annat liv också ;)Tror dock det lugnar ner sig efter helgen, ett tag i allafall.

Efter mycket velande fram och tillbaka har vi bestämt att Molly ska få flytta till en egen familj. En kalasbra sådan har hittat oss så i slutet av månaden går flyttlasset upp till stora staden för henne. Sällskap i form av en annan pudeldam får hon också.  Jag tror det blir jättebra, det känns så i allafall!!!!

TACK till alla intressanter som hört av sig både via telefon, mejl och sms:)

Enya har nu gått drygt 5 veckor sedan första parningen och jag velar även där....... Nää nog tror jag att hon är dräktig allt fast riktigt säker är jag inte. En gång för så där 4-5 år sedan blev jag så GRUNDLURAD av våran toya Ella så nu är jag skeptisk in i det sista. Enya har dock visat upp en hel rad tecken på att det finns något i magen, bland annat: de första veckorna vrålhungrig, OTROLIGT kelsjuk,matvägran i v 3 och början av vecka 5, börjar vakta på sina IKEAråttor, breddat sig över rygg och bakre revben. Tuttarna har också ändrat färg och form... Väntar på att mitt stetoskop ska komma så jag kan leta hjärtljud :)

*Förra årets chokladpralin *

Fortsättning följer!!!

Antal kommentarer: 4

2012-03-08 20:15:02 - maria å lovis

Vad roligt med en till kemppis här i stan! Snart måste du ju anordna valpträff här så vi alla får ses :P

2012-03-09 10:08:30 - mamma.

Va' skönt tjejen att ni bestämt er och att ni 'klickat' med nya familjen(heart)(heart) Hoppas att allt går bra för lilla hoppetossan:P(inlove)Försök koppla av lite i helgen,kramar.

2012-03-11 18:02:39 - Anette, kennelsweetstuff.dinstudio.se

Hej
Ser att vi väntar valpar samma vecka vad spännande det blir.
Kram
Anette(inlove)

2012-03-15 17:29:22 - Lena, www.notify.se

Hihi! :D Känner igen mig, när jag läser om dina tvivel.
Spännande detta, att ha kompisar i samma situation. Vi håller tummar och tår, att det blir små söta valpar hos dig också!:)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)