Livet hos Kemppi-flocken!

Västerås rapport

2010-04-24

Idag har vi  varit i Västerås på hundutställning. Jag mötte upp Madeleine, Thord & hundarna i Västerås och så hjälptes vi åt in och upp med bord, burar o s v.

Först ut var Rocky, Pop-Up´s Rocky Balboa, (Enya´s pappa) och han klämde i och blev 2 bästa hane med cert och därmed CHAMPION!!! Jättegrattis Madeleine!

På tiksidan hade vi Asta med oss och hon ställdes idag ut som dvärg. Hon kom 3:a i sin klass och sedan var det slut för hennes del idag.....

I vanlig ordning träffar man lite roligt folk som man pratar med. Alltid lika kul att ses, det var ju ett tag sedan. Lite shopping som nya kedjor, vitaminer, karda och ben hann jag åxå med innan Asta och jag styrde bilen hemåt! Väl hemma blev Asta så glad över att träffa resten av Stränkan-flocken så hon kissade ner halva farstukvisten. Så fick jag lov att städa den åxå, nu skiner den så rent så:O)

 

Nu ska jag slänga ihop några hemmagjorda pizzor till middag, DET ska bli gott!!!

 

Ha en sköön vecka!

Antal kommentarer: 5

2010-04-24 17:38:55 - Madeleine, pop-up@telia.com, kennelpopup.com

Tack!!!!! för trevligt sällskap och mycket hjälp.
Vi är ett ganska bra team, eller hur :D

Ses nästa helg!
Kram Madeleine med flock!

2010-04-25 23:18:52 - Anita, www.kennelcyberspace.com

Halloj i stugan :)
Oj ... vad sugen jag blir på utställningar när jag läser detta :) Måste nog in i "kalendern" och börja planera lite!! Bra jobbat denna helg :) !!!!
Kram Anita

2010-04-26 16:50:50 - Helena, www.queencobra.se

Hallåj!
3:a i sin klass..... Jamen, det var ju inte illa! Med tanke på att hon har krumpit från mellis till dvärg, får du vara nöjd :P ! Vi vet ju trots allt att Asta är snyggast av alla oavsett storlek, så ta det med jämnmod nu, mamma Åsa ;) ! Jätteskoj att Enya-pappan gick och blev svamp oxå, men det förvånade mig icke (inlove) ... Måste bege mig till nå'n utställning snart, har lite kris med kedjor (kom jag på när du skrev om dina inköp...).
Vilken tur att snygg-Asta kissade på sig i rena förtjusningen, så att förstukvisten fick sig en vårrengöring :D !!
Idag nya valpbilder hos mig......
Kramisar!

2010-04-28 17:26:23 - Monica, monicaspudlar@euromail.se, monicaspudlar.dinstudio.se

Oh vad söt hon är Asta. En riktig goding. Ja det var ju faktiskt fantastiskt att få tre tikar, och bruna dessutom. Nu får vi hoppas att din lilla bruna docka löper snart så du också får snusa på valpisar.

Kram
Monica och Eskilstunapudlarna

2010-05-02 19:28:37 - angelica mörner, angelica.morner@gmail.com, andlihet

hejsan på er nu sänder jag hampus varma hälsningar till er trevligt om vi kan ses med valparna kram från oss hampus o kajsa o angelica(flower)(heart)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)