Livet hos Kemppi-flocken!

Snart slut på 2016

2016-12-28

Med bara 3 dagar kvar på 2016 kommer här årets sista uppdatering.

Irma, SEUCH Kemppi´s Rock Me Wild, har blivit av med en massa päls. Hon blev sååå läcker i sin nya frisyr. Jag älskar den här frippan och Irma klär verkligen i den!

Irma

 

Irma igen.

 

Julgranen inhandlades till 3:e advent och det är så mysigt ! Jag njuter av den här tiden vid/ kring jul med alla stakar och stjärnor som lyser upp så hemtrevligt och fint. Lite tomtar kom givetvis också fram, vilket Stina registrerade direkt! Har aldrig haft en hund som henne, hon har verkligen öga för detaljer den hunden! När hon upptäckte tomtarna i fönstren i vardagsrummet klättrade hon upp på soffans ryggstöd och av en händelse när hon undersökte tomtarna i fönstret upptäckte hon även världen utanför!!

 

Vi har numera en Stina som står och spanar ut på tomten på baksidan plus att hon upptäckt allt som rör sig på gatan nedanför berget vi bor på. Fåglarna som håller till i träden på baksidan är favoriterna att spana på..

 

Märta, Kemppi´s Day Of Dream, strax 7 månader gammal är hemma efter en vistelse i Kolsva hos Madeleine. Hon är en riktigt söt hund med mycket egen vilja och hyss innanför pälsen. Stjäl det mesta hon kommer över och lägger i någon hundkorg. Skor, handväskan, kökshandduken, kläder från tvättstugan som hänger på tork, ja allt hon kommer över knycker hon!

 

Stina sitter på span :D

Igår var Märta´s bror Elton med matte Catharina här på besök. Med var även Catharinas dotter med sina ungdomar då de är sugna på en valp efter Greta till våren.

Det blev ett kärt återseende för både Elton, mig och hundarna. Elton är en stilig mellishane med ett underbart huvud & uttryck <3 <3 Supertrevlig och en högt älskad familjemedlem!

Jag misstänker att Elton sov gott på hemvägen efter ett par timmars röj med släkten.

Även idag har jag haft valpspekulant på besök. Jättetrevligt, nu hoppas jag bara att Greta håller sin tidsplan och löper i januari/ februari. Många är intresserade av mellanvalpar och det är jätteskoj!!

Nu ska vi fortsätta att njuta av julledigheten ett tag till.

 

Gott Nytt År 

önskar vi er alla !!

 

 

Antal kommentarer: 2

2016-12-30 10:43:45 - Mamma

Vilka fina o härliga bilder(inlove)Gott slut och Gott Nytt År till er också (heart)(inlove)

2017-01-02 21:49:48 - Jenny, Jennylundell83@gmail.com

Gott nytt år på er!
Vilken fin frisyr. Klipper du själv?
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)