Livet hos Kemppi-flocken!

Dåligt med uppdateringar här...

2013-09-17

Här var det ett tag sedan jag skrev något. Utställningen i Norberg gick galant! Greta skötte sig finfint och slog den äldre tikvalpen så hon travade hem BIR:et med svansen i topp! Finkrititk fick hon hon åxå.Med för träningens skull var bla även Nora, Asta´s dotter. Hon är en riktigt liten skönhet Nora.

Madeleine & Pop-Up´s Never Say Never "Nora".

Annars har här varit fullt rejs. Greta & Lilo virvlar runt och det leks hej vilt! Visst är det småjobbigt med 2 nästan jämngamla valpar i huset fast jösses så kul de har med varandra! 

Lilo 13 veckor gammal

Greta 5.5 månader gammal

Vi har under sommaren byggt en ny altan / uterum och nu är det äntligen klart! Hundarna älskar uterummet liksom vi andra. Att ligga på fårskinnet i solskenet föredrar de bruna pälsbomberna mer än de övriga hundarna i flocken.

Ella 7.5 år gammal

Siri börjar dessvärre bli skruttig nu fast hon bara är 10.5 år gammal. Sover mycket, har blivit mager trots avmaskning och mycket mat, vill inte längre hoppa varken upp eller ner från fåtöljerna, soffan eller bilen. Jag har under sommaren hittat en juvertumör på henne och en liten knöl på ena sidan utav magen på henne. Hon äter dock med god aptit och hänger gärna med på en promenad i lagom tempo. Jobbigt känns det dock att börja tänka tanken på att hon inte är odödlig min svarta skugga <3

Siri 10.5 år 

Antal kommentarer: 1

2013-09-18 20:17:23 - Sanna, sanna.arvidsson@svartalfernas.se, www.svartalfernas.se

Fröken Nora ser jättefin ut! Visst är det jobbigt när man börjar se ålderstecken, min Stina som bara är nio år börjar bli skruttig ;( Arvid 11 är dock pigg även om han börjar se dåligt :) Kram på dig (heart)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)