Livet hos Kemppi-flocken!

Fullt ös medvetslös x 2 !

2022-05-16

Stina och Tom´s valpar är nu knappa 7 veckor och det är ett härligt gäng valpar. Goa, glada, svansarna går i ett och de gillar att gos och att umgås med människor och flockens andra hundar. Sover mellan ca 22.00-06.45 på vaqrdagarna och i helgen sov de ända till 08.20 både lördag och söndag. Fina huvuden och uttryck, jämna i storlek och vikt och ser jättefina ut så här långt. Temperaments mässigt skiljer de sig inte heller något nämnvärt utan alla turas om att vara den som styr leken, ligger underst eller överst i leken, morrar och skäller i lek eller uttyck i åsiker.

De äter i allafall 3 mål mat om dagen med god aptit och Stina envisas fortfarande med att lägga upp sin mat till dem en eller två gånger per dag. Så mat får de så det räcker och blir över, gäller bara att jag alltid ligger steget före Stina så jag får bestämma mattiderna och inte hon ;)

Dessa 4 tikar har fått sina stamtavlenamn och de blir som följer :

Kemppi´s I Love It

Kemppi´s Material Girl

Kemppi´s Crazy In Love

Kemppi´s Uptown Girl

 

Tjejligan har varit ute i flera dagar nu och lekt, sovit, ätit och härjat loss i deras hage på gräsmattan. Gått och kollat läget på framsidan med asfalt och grus med och de är lika hungriga på livet vart de än är. Åkt lite bil och det blir bättre och bättre, fröken Lila hade opera första gången medans de andra rullade ihop sig och var tysta och försökte sova trots ett himla oljud av syrran sin.

 

Ebba och Viggo´s små är drygt 5 veckor och de har hängt nere i vardagsrummet i flera dagar  i den större hagen där när vi är hemma. Stinas tjejliga är då i köket eftersom det fortfarande är en ganska stor skillnad motoriskt på kullarna. Jag räknar med att kunna ha dem tillsammans på dagarna i helgen. Dessa fem har även blivit badade och friserade på kroppen för första gången. Klorna klipps på alla hundarna varje vecka, sammanlagt 208 klor ! :)

 

Ebba´s gäng heter i stamtavlorna följande :

Hanarna:

Kemppi´s As Right As Rain

Kemppi´s Hang In There

Kemppi´s Get Out Of Hand

Tikarna:

Kemppi´s Piece Of Cake

Kemppi´s On The Ball

 

Antal kommentarer: 3

2022-05-17 16:15:18 - Cilla Sporre, cecspo@gmail.com

Att uppleva alla IRL var ju magiskt(star)(star)(star)(star)(star)
Sötchock deluxe!!
Så roligt att följa utvecklingen!
Alltid pratar vi om att pausa tiden men just nu vill vi snabbspola:D
Kram!(inlove)

2022-05-17 17:58:39 - Catarina

Underbara teman på namn!

2022-05-19 17:58:19 - Yvonne Björkman , pelleoyvonne@gmail.com

Kul läsning! Härligt att det går framåt med båda kullarna.
Och fina namn har de fått i sina stamtavlor också. (heart)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)