Livet hos Kemppi-flocken!

Dräktiga tikar !

2018-02-24

Jösses !! Idag fyller äldsta sonen 23 år! I kväll blir det en godare middag med familjen för att fira honom:D

Irma har nu gått 38 av 63 dygn och Greta 35 av 63 dygn. Båda två är garanterat dräktiga just nu och så hoppas vi givetvis att de förblir och att valpningen kommer gå bra.

Greta har haft illamående i 13 dagar och ratat det mesta i matväg, oavsett om jag handmatat henne eller inte. Imorse gick dock frukosten ner även om det var en mindre portion än vanligt. Jag får börja mata på främst Greta 3 ggr/ dag nu så hon får i sig det hon behöver. Irma har aptit som vankigt igen och det mesta går ner snabbt och lätt;)

 

Sportlovet som har passerat har varit fullsmäck med frissanbesök för min del,  jag har varit och kikat på portisvalpar. De var ett härligt gäng på 7 stycken som var 6 veckor gamla. Jag har haft valpspekulanter på besök för att träffa flocken samt pälsvårdskötsel av hela gänget. Jag har badat 4 och klippt 3 av dem, Madeleine fick äran att sätta saxen i Stina för att förvandla den fullpälsade fröken Fluff till en mer lättskött och smidigt frisyr så det blev en snygg T60 på henne.

Stina blev såååå fin, allt klär en skönhet heter det ju.

Pop-Up´s Watch Me Fly "Stina" 2 år.

 

Stina är inget större fan av utställningar och vi finner ingen anledning att fara runt med en hund som inte tycker det är kul. Ska försöka gå en viltspårskurs med henne i höst istället när mina händer förhoppningsvis fungerar bättre samt valperiet är avklarat så det finns mer tid:) 

 

Söndagsslapp i soffan från Kemppi-flocken.

 

Veckan som kommer nu blir det till att slutföra hallrenoveringen, hjälpa Rasse att packa samt hjälpa till med flytten till helgen som kommer.  På söndag blir det en tur till Stockholm med Madde och Puppie Of The Year :) 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)