Livet hos Kemppi-flocken!

T & R Göteborg på 33 timmar.

2011-03-13

I fredags mitt på dagen började jag & Molly vår resa ner till Göteborg. Vi mellanlandade hos Madeleine i Kolsva för att byta bil och samåka ner till Anita och Micke, kennel Cyberspace, där vi skulle sova och fixa pudlar inför lördagens utställning i Volviahallen.

Först ut var valparna som Stephen Wheeler dömde. Han tyckte så här om Molly i Valpklass 6-9 månader:

" Mkt bra helhet, lite runda och stora ögon, bra halslängd, mkt bra överlinje, bra svansansättning, mkt bra framställ/front- vinkling, bra benstomme, bra tassar, sund framifrån- bakifrån".

Det räckte bara till ett HP och 3:e placering. Molly var glad och pigg och hade svansen i topp hela tiden och det är det viktigaste just nu tycker jag!

(även om det givetvis alltid är kul att vinna ;-)     )

 

Domare Petra Kucerova från Tjeckien dömde vuxna mellan och dvärgpudlar. Det var 39 ! anmälda mellanpudlar varav 24 stycken tikar. Asta var inte riktigt på G och var lite seg i benen. Lite synd då hon fyllde 2 år i fredags och det hade givetvis varit väldigt roligt att åka hem med en champion. Jaja, det går flera tåg!

 

Nu ska vi slappa och njuta av att vara hemma igen. Ungdomarna och svärmor har tagit hand om hundarna här hemma då Mathias också varit borta den här helgen. Det första jag mötte när jag kom hem sent i går kväll, trött och sliten,är ett rent hus och VÄL städat badrum. UNDERBART!!!!! Och jag kan säga att inte var det ungdomarna förtjänst :O)

 

Tack Madeleine för många trevliga och givande samtalstimmar i bilen och för läran om "powernappen" :)

Tack Anita & Micke för god mat och trevlig samvaro. Hoppas vi ses snart igen!!!!

Antal kommentarer: 2

2011-03-19 12:01:06 - Alexandra, www.toypudel.com/lanssve.htm

Låter som ni hade en trevlig tripp till götet. Härligt med välstädat hem. Duktig svärmor;).
Här har varit sjukstuga senaste veckorna och än är det inte över. Så trist med sjukdomar:(.
Kramar(heart)

2011-03-20 20:09:00 - Monica, monicaspudlar.dinstudio.se

Halloj vad grönt och fint det var här:)Vilken mysig tripp ni verkar ha haft i alla fall. Du är jättevälkommen att komma och titta på valpisarna sedan. Det blir kul med pudelprat, valpgos och lite fika.
Kram
Monica med flock (en lite större flock snart)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)