Livet hos Kemppi-flocken!

Molly

2010-10-18

Första natten utan sina bröder sov Molly precis som vanligt i den dörr-lösa buren nere i valphagen, ALLDELES SJÄLV. Åhhh vilken duktig valp jag har tänkte jag och skröt under fredagen för familj och vänner om min väluppfostrade valp som var sååååå tyst och duktig.

TJIIII fick jag för natt nummer 2 (natten till lördag) vaknade jag och resten utav familjen 2 gånger utav valpyl. Först kl.00.30 och sedan 03.30. Sista gången gick jag ner och la mig på golvet i vardagsrummet med henne och där sov vi sött tillsammans till 08.30. Valphagen plockades bort i lördags och sedan dess har Molly sovit i sin nyinköpta myskorg på golvet i vårat sovrum. Hon får flytta in till de andra hundarna när hon vuxit på sig lite mer. Asta vaktar sin korg MASSOR och det är onödigt att riskera något.

 

Molly har hunnit vara med på några skogspromenader och det gillar hon skarpt. Att jaga löven som dansar iväg är en favvo-sysselsättning. Att hon sedan bara går korta korta bitar för att sedan mestadels sitta i min jacka i värmen är inte lika uppskattat:)   Bilåkning har vi också tränat lite på under helgen här runt omkring. Det fungerar bra det med.

Lill-loppan väger idag, 9 veckor gammal, 1304 gram.

Enya är fortfarande favoritlekpolaren nummer 1. Asta är väldigt intressant i Molly´s ögon och Asta är väldigt lätt att läsa av för hon är så tydlig i både signaler och kroppsspråk. Siri bjuder till hon också för tillfället men det är bara för att hon löper. Annars håller hon sig en bit bort från påstridiga valpar som vill leka och dra i pälsen. Ella leker, sover och fostrar sin dotter precis som hon ska. Jag älskar att sitta och studera min lilla flock!  :O)

 

Ha det!!!

// Åsa

Antal kommentarer: 1

2010-10-20 16:25:05 - Monica, monicaspudlar@euromail.se, monicaspudlar.dinstudio.se

Vilka sötnosar alla tre. Och Molly(inlove)vilket fint namn. Så hette ju min första, älskade pudeltös som ju faktiskt var farmors helsyster till din lilla unge. Vad roligt att husse var med på allt, själv tar jag en i taget så nummer fem är väl lite halvt om halvt på G även för husse:D Sköt om er allihop. Kanske kan ta en fika framöver.
Kram
Monica och Eskilstunagänget
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)