Livet hos Kemppi-flocken!

Utställning i Lidköping

2016-05-08

Igår på eftermiddagen åkte Madde och jag till Lidköping för att ställa ut Irma och Madde´s "småtjejer" Juli (toytik) och Maggie (dvärgtik). Resan ner gick bra, tänk vad vackert vårat land är nu när det börjar grönska ute och solen står på en klarblå himmel. 

Vi hade bokat hotellrum på Statdshotellet i Lidköping, ett jättevackert ställe med mysig inredning och perfekt läge vid vattnet med flera fina promenadställen med grönområde. Även i denna staden hittade vi på en Kinarestaurang som vi beställde Take Away ifrån och satt på hotellet och mumsade i oss tillsammans med hundarna. Efter att ha ätit smågodis till efterrätt så gick vi en lång härlig promenad utmed vattnet på kvällen vid 21.30 och både hundarna och vi somnade nöjda efter det.

Imorse njöt vi av en fin hotellfrukost innan vi åkte till Arenan där utställning var. Tog ca 4 min me dbilen från hotellet- perfekt!!

Först ut idag var Juli som slutade som BIM bland toyarna, sedan Maggie som blev 2:a i sin klass och den här domaren gav bara CK till första placeringen så sedan var hon klar.

Irma var sist ut och vi hade gott om tid att göra henne i ordning och hon blev så fin! 

Det tyckte domaren också, Irma slog bland annat en championtik i bästa tikklass där hon slutade som nummer 1 med CERT, nr.7 i ordningen. Slutade dagen även hon som BIM med CACIB så hemresan gick lätt med så fina resultat med oss!! 

Väl hemma i Strängnäs igen ca kl. 18.45 packade jag snabbt upp och gick sedan ut en sväng på 4.5 km och njöt av det vackra vädret ihop med flocken.

 

Asta har nu gått halva tiden och börjar tycka att det är jobbigt med promenaderna, speciellt i värmen. Ska solen fortsätta att skina på oss så här får hon bli hemma redan nu från långpromenaderna efter maten på kvällarna. 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)