Livet hos Kemppi-flocken!

Dygn 41 och utställningsresultat!

2023-06-25

"Husmorssemestern" som våra män kallar våra Roadtrips med utställningar och hotellboende gick bra. Madde och jag hade med oss sammanlagt 4 hundar och tre av dem tävlade vardera både lördagen och söndagen.

På lördagen var det Pop-Up´s Surprice Surprice, Oskar, som var först ut. Det är vår vita mellanpudelhane som nu har hunnit bli 7 månader gammal. Han blev BIM valp. Sedan var det Viggo´s , Se Uch Brei-Ca´s Higher Love, tur. Han blev 2 Bästa hane för dagen. Sist ut var Svea, Kemppi´s Crazy In Love. Hon vann juniorklassen och slutade dagen som bästa tik med cert och BIM. Bästa Junior blev hon också. :) Svea har nu 2 cert på 3 utställningar, så himla skoj !!

Iris bak till vänster och Viggo & Oskar åker tillsammans till höger.

Svea åker i baksätet väl fastspänd hon med.

 

På söndagen ställde vi först Oskar, med samma resultat, BIM -valp. Viggo slutade även han som 2 Bästa hane och sist ut var Iris, Kemppi´s Piece Of Cake på sin första officiella utställning någonsin. Iris vann juniorklassen och slutade dagen som 3 Bästa tik och dagens Bästa Junior.

Kemppi´s Piece Of Cake, Iris 14 mån.

 

Hemresan gick bra och när jag kom hem vid 19-tiden väntade barnbarnet Wille här med farfar som hämtat honom från hans mamma. Wille har hängt med oss hela veckan och vi har hunnit med massor med roligheter!!

Kajsa är i dag på dygn 41 av 63 och magen har börjat ökat på bra i omfång. Kajsa är som en dammsugare och äter gärna fler gånger än vanligt och tog till och med en smörgås med skinka på ur handen på Wille härom dagen vid frukostbordet och det har ALDRIG inträffat tidigare. Så nog märks det att hon rustar sig för smått om ca 3 veckor allt. Bad och klipp står på agendan i veckan som kommer av alla hundarna. 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)