Livet hos Kemppi-flocken!

Glada hundar

2010-01-20

Så var det dax igen. Småsnorig och tung i huvudet, visst är det drygt! Men visst, blir det inte värre än så här är jag glad. Vinterkräk-sjukan har börjat att härja på jobbet så nu är det bara till att ha vitpepparkorn i väskan. DET vill jag INTE ha!

Ute har det börjat att krypa ner mot noll-gradigt och hur kul är det med 4 snömonster?? Mina hundar älskar snö och far fram som miniorkaner alla 4. Enya börjar få mer och mer egen vilja och stannar gärna ute när de andra gått in. Jag tycker dock att det är i kallaste laget för en liten loppa att sitta ute på farstukvisten och hålla span på området. Det får hon gärna göra i april när det är varmt och skönt ute. Asta kommer säkerligen att göra henne sällskap då!

 

På kvällspromenaderna senaste dagarna har det varit mycket ljusare ute. Hundarna springer lösa på matarvägen och jag ser dem utan problem. Det märks att de har saknat de långa sköna promenaderna utan koppel. Kvällarna hemma är lugnare nu än senaste månaden och det är vi tacksamma för. Soffan kan man  numera sitta i på kvällarna utan att bli överhoppad av ett gäng ystra, busiga  och levnadsglada pudlar! 

 

//Åsa

 

Antal kommentarer: 8

2010-01-20 21:19:56 - Alex, www.toypudel.com/lanssve.htm

Men vad trist med förkylning. Hoppas det går över snabbt. Den där andra epedemin vill jag verkligen INTE ha. Kan inte ens skriva namnet på den8-) för då kanske den kommer.
Näshulta fick vi säga återbud till av olika orsaker men det kommer ju fler shower. Är nog lika bra att lilla fröken tandlös får ägna sig åt tandbytet en stund till.

Bilar och datorer ska bara funka. Fy om de strular. Vårt Internet hänger sig ibland och nyss när det brakade hittade vi orsaken. En sladd full med hundgnag:O. Tur att man har en händig man som kunde löda ihop den igen.

Höres! Kram(heart)

2010-01-21 17:50:06 - Monica, monicaspudlar@telia.com, monicaspudlar.dinstudio.se

Visst är det roligt med glada pudlar, man blir som lite mer nöjd själv. Funderar på att haka på era pudelpromenader framöver om det finns plats för en "utböling" från den "stora" staden Eskilstuna.
Puss på pudelnäsorna
Kram

2010-01-21 19:50:51 - Bloggägaren

Du är hjärtligt välkommen Monica!!!! Vore JÄTTEKUL om du kom någon gång, trots att du är stortstadsbo;)

2010-01-21 20:10:55 - Anita, www.kennelcyberspace.com

Visst är jag duktig som kan motstå att använda det stora monstret :@ i ansiktena på småbarnen :) !! Jag vill att dom ska ha en bra :D uppväxt där livet bara ska vara små rosa och blå puffiga moln ... (inlove) ! Ska det inte vara så?
Kram

2010-01-21 22:08:18 - Annika & Bizze , annika.ahlin@hotmail.com

Hejsan hoppsan,
hoppas ni snart blir friska. Va fin hemsidan är, kanonbra jobbat.
Bizze bus busar och mår så bra så. Skulle vara lite skoj att komma och hälsa på er nån gång när ni e friska :) (ska sticka till egypten snart, därav skräcken för smittor :S ) och vill träffa oss på en fika. Nu e det dax för en liten bus-promenad, de e som om han har en fjäder i häcken (typ tigern i nalle phu) han hoppar och skuttar hela tiden.
stor kram (heart) från oss. klia alla dina mysiga fina voffar

2010-01-21 22:26:25 - Helena, www.queencobra.se

Hejsan Svejsan!
Ser att Mr. Snuva hälsar på igen :( , trist som attan... MEN, bra mycket bättre än det där andra! Säger som Alex här ovan, jag vill inte ens skriva själva ordet ;) !!
Ja, nu börjar det faktiskt märkas att vi går mot ljusare tider (inlove) . Underbart när man kan nyttja dagsljuset lite bättre, plus att det inte är så baskade kallt längre :) !
Här ser lille Eddie till att vi inte slappnar av alltför mycket om dagarna (heart) ...
Ha en härlig helg!
Kramisar från Helena och gänget (flower)

2010-01-24 15:42:27 - Anita , www.kennelcyberspace.com

Nuuuu ... finns nya bilder på småbuset på hemsidan, efter att stora monstret gjort sitt.
Kram
Anita

2010-01-25 21:57:17 - Anita, www.kennelcyberspace.com

Hej!
Skönt att höra att du känner igen temperamentet :P för gisses vad han låter ibland:@ !!
(heart)(inlove)(heart)(inlove) ... men fasiken va go han är när han växlar till mysbebis så fort han kommer ut (inlove) !!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)