Livet hos Kemppi-flocken!

Energisamling.AB

2014-09-27

Snart oktober, inte ens 3 månader kvar till julafton. Jösses de sista månaderna har bara försvunnit! Kan i och för sig bero på att vi haft det lite kaotiskt här hemma, vilket har kostar otroligt mycket energi, kraft & ork. Nu hoppas vi att läget är stabilt och så planerar vi  för att komma iväg på utställning till kommande helg.

Härom dagen var jag på energiboosting i Kolsva. Tänk så mycket jag får i energiväg av att vara med en flock underbara hundar & valpar. DET var precis vad jag behövde då <3

Det är Svenska Pudelklubben som arrangerar utställning i Totohallen i Gävle och anmälda är Greta, Nora & Irma. Irma blev 4 månader nu den 25 september så hon debuterar i ringen. Ska bli kul & spännande att se vad hon gillar det livet.  

Asta´s dotter Nora, blev 2 år 14 september, behöver bara ta ett cert till så blir hon svensk utställningschampion. Och våran bruna underbara prinsessa Greta är med bara för att :) 

 

Asta har precis löpt färdigt så snart är det dax att börja planera och leta lämplig kavaljer till nästa kull på allvar. Vi beräknar att Asta löper igen i februari/mars då vi kommer att para henne.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)