Livet hos Kemppi-flocken!

 Påskdagen med STORT D!!

2015-04-08

Redan på påskaftons förmiddag märkte jag på Asta att valpning påbörjats. Hon åt ingen frukost och var lite orolig och hässig. Så höll hon på hela långa dagen och strax efter midnatt in på påskdagen kom första tikvalpen med en vikt på 208 gram. Efter 40 minuter kom nästa, även det en svart tik på 203 gram. 

Sist och störst ut var "trean" som föddes 50 minuter efter "tvåan", hon vägde hela 220 gram. Alla tog tutte snabbt och var pigga och levnadsglada. När klockan var närmare 03.30 var det renbäddat till Asta & ungarna och jag tog kudden under armen och la mig jag med. Klockan ringde ju sedan igen redan efter 1.5 h då jag åkte på utställningen i Kista och Mathias ( mannen i huset) tog över kollen av Asta & valparna. Kände mig väldigt mör i kropp och knopp när jag kom hem på eftermiddagen fast VILKET DYGN!!

3 välskapta valpar & en fräsch och duktig valptik och så en Greta som blev Svensk Utställningschampion! Påskdagen 2015 lär vi sent glömma!

Valparna växer och Asta är en suverän mamma! Rent & tyst i lådan och valparna ökar på fint i vikt. De är fortfarande väldigt jämna i storlek och hull, väger i ordningen de föddes; 260, 275 & 295 gram.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)