Livet hos Kemppi-flocken!

Förbenade datorer!!!!!!

2010-01-05

Eller är det kanske mig det är fel på?????????? Jag har fått för mig att jag ska ändra lite på hemsan och får inte ihop det som jag vill. Inte för att jag inte kan för just det här KAN jag faktiskt :O) Nej, dataskrället vill inte vara med, "laggar ihop" som mina kära ungdomar säger här hemma. MORR vad sur jag blir. Nu lägger jag ner detta för denna gång och hoppas att någon i mitt hushåll kan laga/fixa datan någon dag framöver!

 

Igår packade hundarna och jag in oss i bilen och for till Kolsva. Som vanligt är det ett glatt gäng hundar som far in hos Madeleine och Thord."Tjoho, här är vi från Stränkan" Det var första gången Enya kom till Lundby efter flytten hit och hon blev glad över att träffa alla igen. Syrran Maivor var klart en favorit liksom buspolaren Pepzi. Ella blir helgalen när hon kommer "hem" till Lundby och far runt som en duracellkanin.

 

Idag har termometern visat -17 grader så promenaderna har inte blivit så långa.Enya ville inte ens gå ut nu ikväll så hon fick bärhjälp ut:O) Snabbkiss och sedan in i värmen igen!

 

Ha det bra allihopa!!

// Åsa

Antal kommentarer: 4

2010-01-06 13:24:21 - Mamma

Det är ju bra om de 4-benta kan ha tassarna i marken så länge att de hinner kissa:P ! Kylan gör att det är väldigt svårt :@ för min lilla älskling.Kramar.

2010-01-06 16:32:13 - Ulla

Hej!!!

Vicken upphottad hemsida:D Nice;)

2010-01-06 20:39:48 - Helena, www.queencobra.se

Hello!
Det är ett elände med allt rörande teknikens under ;) ! När man har fullt sjå att lära sig mobilen så brakar datorn :P ....
Vi har haft ännu kallare idag.... Kusarna har stått inne mestadels av da'n och jyckarna har bara slagit ner småsmulorna och pinkat snabbt på baksidan (inlove) !! Hur ska detta sluta när lill-killen kommer hem??
Nu vill vi se lite nya bilder på Enya....och gärna favvo-Asta oxå :D !!
Massa kramar från frysskiten i Karlholm (flower)

2010-01-07 22:31:45

Brr, ja det är en riktig vargavinter detta. Hundarna springer glatt ut ändå men promenaderna får bli kortare än vanligt. Datorer SKA funka. Trist när de trilskas. Hoppas du får ordning påt' snabbt.
God fortsättning och kram,
Alex med flock:)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)