Livet hos Kemppi-flocken!

Näst sista dagen

2009-12-30

Oj vad fort denna veckan har gått. Vi har gjort en hel del och då försvinner dagarna fort. En sväng till Västerås har vi b l a hunnit med och inköpt bland annat en ny servis:O)  Ikväll kommer det trevligt folk på middag och i morgon kommer det Falu-främmande hit som vi ska fira nyår med. Helgen kommer vi tillbringa med att åka skyttetrafik till Kungsör då Emil har Cup där både lördag och söndag.

Ute är det ordentligt med minusgrader fortfarande och det nyper i kinderna när man prommar med hundarna. Trodde att de skulle kanske bli lite besvärade i tassarna men icka sa Nicke. Är det rullt röj så är det:O) Enya hänger med på morgon och eftermiddagspromenaden nu.Tänk att hon redan är 4 månader. Hon går lös och kommer som ett jehu när jag visslar. Ja det gör Asta åxå, kan det beror på godiset i fickan månne*Ler STOOOOORT*

 

Nyårsafton firas som sagt här hemma i lugn och ro med vänner. Hoppas att det blir en "lugn" raketkväll även om jag tror/hoppas att varken Asta eller Enya kommer att bry sig då både Siri & Ella är 100% skottfasta!  Ingen av hundarna har reagerat de senaste dagarna när ungdomarna smällt här omkring.

 

Gott Nytt År !!!

 

 

Antal kommentarer: 2

2009-12-30 14:13:39 - Maria o Lovis, maria.bovin@gmail.com

Här uppe i norr är det dock en dam som inte alls vill gå särskilt långt alls... I morse visade termometern -32, det tyckte hon inte var så roande. Men snart är vi hemma i södern igen och kan ta promenader på längre än 15 min, jag tror vi båda längtar ikapp :)
Gott Nytt År, hälsa hela skaran.
Kram från M o L (och A också förståss)

2009-12-31 11:28:11 - Sussi, www.forsfararens.com

Hehe :P blev du nyfiken? Kan iaf avslöja så pass mycket att det är de bruna flickorna som varit på var sin dejt (inlove).. Berättar mer när jag ser att det tagit sig..

Gott Nytt År till hela familjen (star)

Kramis
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)