Livet hos Kemppi-flocken!

Hektisk tid just nu

2020-12-14

Nu är det bara några få arbetsdagar kvar tills jullovet startar och jag tycker nog att både eleverna och vi vuxna är i behov av lite ledighet efter den här hösten.

Mörkt och trist väder, corona, nationella prov och pubertala ungdomar kostar på energinivån även om jag älskar mitt jobb och inte skulle byta det mot något annat !

 

Familjen har utökats med ett barnbarn, den 5:e generationen Kemppi föddes den 7 december. Han är helt perfekt och känslan är enorm att mitt barn har ett eget barn! Nästan precis på dagen skiljer det 95 år mellan den äldsta "farfars farsfaren" och William.

 

Vårt barnbarn William :)

 

Stolt storebror är Colin som blir 2 år i januari. Under tiden som Rasmus & Julia var på förlossningen och väntade på att bli igångsatta och sedan under födelsen och tiden på BB så bodde Colin hemma hos oss. UNDERBART att få möjlighet att hänga med honom under flera dagar i hans vardagsliv med förskola och allt annat som ingår där.

 

Tikarna är i allafall dräktiga båda två. Irma är den som börjat att bredda sig först och mest, hon är ju drygt 1 vecka före i tid än Greta. Ska bli så spännande att se vad som kikar ut sen i första halvan av januari .

Greta ligger på jäsning i soffan :)

 

Jag kommer inte att ta emot några besök förrän valparna är ute och jag vet vad jag har i antal, färg och kön som letar nya egna hem. Dessa tider innebär förändringar för oss alla och med ett nyfött barnbarn som vi träffar så tänker vi till både en och två gånger innan vi utsätter oss för främmande grupperingar av människor. 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 3

2020-12-17 11:49:50 - Jenny Leonardz

All lycka, önskar vi dig och bägge tikarna! Så spännande.
Jenny

2020-12-18 06:23:24 - Karolina Nilsson , Karolina2103@me.com

Stort grattis till barnbarn och så kul med två dräktiga tikar. Jag kikar in här då och då .

Med vänlig hälsning, Karolina Nilsson

2020-12-25 16:13:06 - Susan Gillberg, Susan.gillberg1@gmail.com

Åh, vad härligt för er! Barn är det bästa som finns! Sköt om er och det nya lilla livet. Kul att det blir valpar! ♥️
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)