Livet hos Kemppi-flocken!

Irma blev idag champion :D !!

2016-05-28

YEEES!!! JIPPIIIIE !!! WOOOW !!!

Idag fick vi en ny svenska champion, nämligen våran egenuppfödda underbara svarta Irma :D  Irma är dotter till Asta och fyllde 2 år i onsdags.

Imorse ringde klockan i ottan och det var ganska segt att gå upp efter en tuff arbetsvecka. I Enköping träffade vi Madeleine och Thord och åt en gemensam frukost på Mac Donalds. Sedan bar det av till Österbybruk.

Irma var sist ut idag bland hundarna som skulle visas. Madde hade med sig sina " 2 småtjejer" , först ut var dvärgtiken Maggie som följdes av toytiken Juli. Det gick bra för båda dem och humöret var på topp inför att Irma skulle in. Lite pirrigt i magen var det allt och när Irma vann sin klass minskade ju inte direkt pirret i magen :D

Även i bästa tikklass visade Irma sig från sin bästa sida och det slutade med att hon vann den och blev dagens bästa tik med CERT & CACIB och slutligen även sin SVENSKA UTSTÄLLNINGSCHAMPIONS titel !! 2 år och 3 dagar gammal ! I BIR & BIM mötte hon en snygg hane och avgick även där med seger!! Domaren Åsa Andersson hade mycket positivt att säga om Irma och det är ju extra kul att höra :) Irma´s kritik för dagen löd:

"Mycket tilltalande femenin tik, utmärkta proportioner, ädelt välskuret huvud, underbara ögon, fint uttryck, fin hals, utmärkt svans och kropp och vinklar, rör sig med härlig resning i fin steglängd.

För sig som en pudel ska ! Välpresenterad päls."

Som dagens bästa mellanpudel så får man gå in i stora finalringen och tävla om Bäst I Gruppen. Det var 24 raser representerade frånm grupp 9 och Irma knep en fjärdeplacering av alla dessa och slutade dagen som BIG # 4 !!

 

Helt otroligt! Det är drygt 2 år sedan den lilla loppa föddes i mitt sovrum och drog några av sina första andetag i min hand och så blev det här himla bra !!


Irma 14 dagar gammal.

 

Jag är överlycklig och glad över våran vackra hund och så tacksam för att Madeleine ändrade sin första åsikt och ville "vara med på henne". Vi jobbar så bra tillsammans och Madeleine är en suverän groomer och handler! Nu kör vi på vidare i sommar och ser hur det slutar ;)

Kort från dagen kommer under morgondagen/ söndagen när jag får lite teknisk hjälp med det :D 

Antal kommentarer: 2

2016-05-29 17:12:48 - Rita/Örebro

Grattis!

2016-05-30 18:37:09 - Catharina & Stefan , catharina.vo@telia.com

Stort Grattis
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)