Livet hos Kemppi-flocken!

Lugna gatan !

2016-09-13

Här knallar livet på i sin vanliga takt och det är lugnt och skönt.

Tänk att det kan göra en sådan skillnad på 5 eller 4 hundar. Lilo stormtrivs hemma hos sonen med sambo och kommer att stanna där framöver. Pudlarna har hittat sina roller i flocken, Stina tycker nog ibland att det är tråkigt att inte ha någon att rejsa med fast snart kommer nog Märta hem och då finns det en lekkompis som är med på noterna dygnet runt:D

 

I söndags var vi Kolsva för klipp av Stina & Irma, jösses vad deras pälsar växer! Var bara 2 veckor sedan sist fast när hundarna är i utställningspäls gäller det att klippa ofta så inte linjerna försvinner. All pälsvård mellan utställningarna går så mycket enklare och fortare med välskötta pälsar än annars.

Passade givetvis på att pussa på Märta också som stortrivs i Kolsva, hon är söt som socker och har en härlig personlighet. Jag får väl muta Thord framöver , annars kommer jag inte se skymten av Märta i Strängnäs :)

Kemppi´s Day Of Dream "Märta" 12 v.

Antal kommentarer: 1

2016-09-14 11:16:55 - mamma

Halloj! Härligt med lugn i flocken/huset:P Träffade Lilos nya matte i går och hon upplevde att Lilo också är lugnare nu,som ensamhund(inlove). Nöjda och glada miner :) på alla håll alltså, underbart. Berta och jag är nu och sällskapar Vera ett par timmar på fm, skönare att sitta ute än på balkongen(flower)(heart). Puss o kram(inlove)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)