Livet hos Kemppi-flocken!

Kemppi´s Watch Out "Rut"

2020-07-27

Stinas valp har fram till idag gått under arbetsnamnet "Heffan" då hon växer och är väldigt välmående. Idag ändrades det tilltalsnamnet till "Rut" som hennes nya familj kommer kalla henne dit hon flyttar om ca 6 veckor. Extra skoj att de liksom jag har en förkärlek till de "gamla panschisnamnen" .

 

Rut vägde idag på 3 veckorsdagen in på 1170 gram och hon är ganska så rörlig i valplådan nu. Jag har satt upp extra galler på utsidan av valplådan så hon inte tar sig över kanten. 

Stina är vänligt inställd till att de andra hundarna i hushållet  kommer upp på övervåningen vid pälsvård så vi får se när hon tillåter dem att komma nära valpen och hon kan flytta ner till oss i vardagsrummet på dagarna.

Lite kort har jag tagit på henne och även om jag är jävig, visst är hon söt som socker ?!!!

Sömnig valpis, 20 dagar ung.

3 veckor ung, söt som socker!!

Tröttsamt att agera fotomodell :)

Stina håller fortfarande valplådan full med gosedjur till Rut. Jag ska köpa några större mjukisar till henne så hennes "syskon" växer i kapp med henne. 

 

Ebba, Kemppi´s Break A Leg, växer hon med. Blir 1 år nu i mitten av augusti och höftledsröntgen är bokad till slutet av september.  Tovålder´n har kommit så nu blir det bad och blås varenda vecka så vi håller det i schackt den här perioden. Jag vill minnas att mamma Irma höll på och tovade bara någon månad så jag hoppas att Ebba går i hennes fotspår.

 Ebba med favvoleksaken, 11.5 månad gammal.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)