Livet hos Kemppi-flocken!

2 och 3 veckors dagen

2021-01-26

I söndags blev Gretas bruna valpar 2 veckor. Det firades med kloklippning och en bild. De har öppnat ögonen och hanen är fortfarande skapligt mycket större än tiken. I veckan nu ska de avmaskas för första omgången.

 

Jag tänkte jag skulle få en bild på de bruna i vaket tillstånd. Jag började med tikvalpen fast det var hon inte ett dugg intresserad utav utan gäspade stort och sprattlade sen så då blev det inget mer än denna bilden.

 

Irmas svarta blev 3 veckor i går, måndag. De blev avmaskade sin första omgång i helgen och gårdagens 3 veckorsdag firades med kloklipp och rakning av nosarna. I veckan som kommer blir det smakportion av valpfoder och då är det bra om det inte finns så mycket päls att få mat kvar i. Även om Irma städar och tvättar dem så tycker jag om att se hur de ser ut under lurvet. En pudel för mig är en pudel med rakad nos.

Och jag kan säga att jag gillar det jag ser så här långt!

 

Irmas valpar börjar  vara lite mer vakna nu och det hörs både morrande och knorrande uppe ifrån dem emellanåt. De går på småvingliga ben runt i valplådan och jag tänker att de till helgen kommer behöva flytta till en valphage med högra kanter runt om så de inte av misstag rymmer ur valplådan nästa vecka.

Nöjda och mätta valpar som sover innan matklockan ringer nästa gång igen.

Älskar deras avslappnade sovstil!

Antal kommentarer: 1

2021-01-28 19:59:21 - Anna Leijon, Anna.leijon@connectel.se

Åh vilka sötnosar, så fina. Hälsningar Anna o Bibi
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)