Livet hos Kemppi-flocken!

Jaa ta mig 17 ...

2013-11-25

Nog tror jag att Asta är dräktig alltid! Idag i allafall ;)

Tuttarna är röda och svullna och frukosten idag tog över 2 h att få i sig så nog finns det tecken på att det skulle kunna vara något inne i magen på henne alltid ! 21 dagar, 3 veckor idag. Bara att vänta vidare på ännu flera tecken.

 

Annars så tillbringar jag den mesta tiden sittandes i soffan med ena foten i högläge. I fredags , japp på min 40-årsdag, opererade jag bort min hallux svalgus på höger foten. 

Kändes mer angeläget att slippa smärtan och kunna röra mig som jag vill igen med hundarna istället för att fira födelsedag. Kalasfest hinner vi ha, det finns ju 364 andra dagar att fira på :)

Hundarna är mer än nöjda med att ha matte hemma i soffan hela dagarna. Greta är för närvarande hos Madde i Kolsva och lever storflock liv där så jag har det lite lättare här hemma. Det är stor skillnad på att ha 1 eller 2 unghundar / valpar i huset :)

Antal kommentarer: 2

2013-11-25 14:43:46 - mamma

Halloj! Någon Hallux (s)valgus tror jag inte vi har på foten,hihi, men det förstår nog alla:O . Kul för Berta & mig också att ha sällskap på någon rastning, så du får gärna höra av dig(inlove). Kramar.

2013-12-14 06:42:54

GRATTIS i efterskott!!! (heart)/Lotta i Arboga
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)