Livet hos Kemppi-flocken!

Denna väntan.....

2023-03-03

En hunduppfödares liv består av mycket väntan på olika saker. Väntan på att se om ett tilltänkt föräldradjur håller måttet, väntan på löp när hunden väl är i lämplig ålder och har bra hälsostatus, väntan på höglöp, väntan på att få till en bra parning, väntan på att se om tiken är dräktig, väntan på att se magen växa och kunna se sparkarna i magen, väntan på valpningen och att den ska gå bra, väntan på att se att valparna är friska och levnadskraftiga, att se att de överlever första tiden, väntan på att de kommer upp på benen och man ser lite mer vad de är för individer etc etc....

Jag är en människa som fick ganska dåligt med tålamod när jag skapades och jag har med ålderns rätt fått tränat det effektivt :)

Just nu har jag väntat på löp, och väntar dessvärre fortfarande.

Svea, knappt 1 år började löpa för ca 1 månad sedan och jag hoppades på att hon skulle dra med sig några till. Så är inte fallet och då Kajsa inte har börjat att löpa ännu så ser det just nu ut som att det får bli både dvärg och mellanvalpar till vinterna 2023/2024 istället för dvärgvalpar till sommaren 2023.

Jag avvaktar och väntar lite till, så får vi se vart det slutar sen.

 

Men då jag vet att det är flera familjer som väntar på uppdatering om löp och ev parning kommer det en. En uppdatering om all denna vääääääntan :)

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)