Livet hos Kemppi-flocken!

3 veckorsdagen

2019-09-01

3 veckorsdagen för valparna firades med kloklippning och rakning av nos, tassar och svansroten.

Tassarnas rakning och svansroten runt anus är mest för att underlätta för både dem och mig nu i veckan när jag kommer att börja servera dem smakportioner av nötfärs för att sedan övergå till valpfärskfoder.

Min erfarenhet är att de gärna går runt i maten och med filttofflorna på så blir det mycket päls för maten att fastna i. Torkad mat i tassarna är inte så skönt att ha ;)

Namnen är nu bestämt och hanen kommer i stamtavlan att heta Kemppi´s Hold Your Horses. Tiken som ska flytta blir en Kemppi´s Whoopsi Daisy och den som stannar här får heta Kemppi´s Break A Leg.

Nu börjar de att vingla runt mer i lådan och om cirka en vecka får de flytta ner i vardagsrummet på dagtid. Det beror på när Irma tycker det är ok att de andra hundarna får komma i närheten av de små.

Lite dagsfärska bilder på valparna.

 

Det har hänt något med hemsidan när ni lämnar en hälsning i bloggen eller i gästboken. När jag ska godkänna dem så försvinner dem. Jag är i kontakt med dem på Dinstudio för att försöka förstå hur det kommer sig. Hoppas på snabb åtgärd på problemet!!

Antal kommentarer: 3

2019-09-01 13:50:47 - Lotta på Din Studio, info@dinstudio.se, www.dinstudio.se

Hejsan :)

Det går att lägga kommentarer, men rutan har lagt sig allra allra längst ner på sidan. Jag ska kolla med mina kolleger vad som kan göra att det blir så....

Mvh
Lotta, Din Studio

2019-09-01 16:17:54 - Åsa

Nu verkar det fungera igen!!

2019-09-06 19:43:58 - Gunilla, nilla.pe@hotmail.com

Tänk att vår tonåring var så liten nyss, tack för fina hundar!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)