Livet hos Kemppi-flocken!

Ögonlysningen = check!

2019-06-01

I onsdags morse bar det av till Strömsholm för en ögonlysning av både Irma och Greta. Det blev Utan Anmärkning ( UA ) på dem båda, skönt .

Irma fyllde ju 5 år den 25:e  maj och Greta 6 år den 22:a mars så skönt att ha det avklarat för framtida parningar.

Jag upptäckte igår att Irma satt igång att löpa så tanken är att hon ska paras nu framöver. Mer information om det kommer när parningen är genomförd så jag ialla fall vet att den biten gått bra.

Än så länge är det bara hon som satt igång att löpa. Greta står över en höstkull och kommer med största sannolikhet att paras på nästa löp som blir i början av 2020 någon gång.

 

Idag har vi varit i spårskogen igen och Greta är en fena på det här med spår. Nästa vecka ska vi ut igen och då blir det en "generalrepetion" på ett anlagsprov, ska bli jättespännande att se hur hon klarar det ! Går det bra så anmäler jag henne till ett riktigt eller så kanske det visar sig att vi behöver träna mer innan det blir ett riktigt! Oavsett hur det går så är det sååååå himla skoj att jobba hund!!!!

Greta jobbar på finfint där framme av spårlinan!

 

Greta till vänster genomför den dagliga tvätten av sin dotter Stina till höger. Lägg märke till Stina´s framtass som alltid placeras på bordet! 

Stina är en otroligt orginell hund och jag har aldrig tidigare stött på en sådan hund förut som har den sovstilen som hon har och förkärleken till att ha framtassarna på bordet. Kan ju inte vara skönt fast uppenbarligen helt okej då hon ligger och sover så här frivilligt!!!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)