Livet hos Kemppi-flocken!

7-3= 4

2012-08-26

På tre veckor har vi gått från 7 hundar här hemma till nu bara 4 stycken. Toyvalparna har nu acklimatiserat sig ordentlig hos sina nya familjer och vi har redan fått flera rapporter och allt är bara bra och smågossarna är redan högt älskade familjmedlemmar. HÄRLIGT att höra:)

Asta har nu flyttat hem till Madeleine (kennel Pop-Up´s) där hon ska bo i 11-12 veckor framöver.Vi äger ju Asta ihop och det är där Asta ska bo nu med sina valpar.Är inget konstigt för Asta som är van att bo både där och här hos oss<3 Känns lite tomt just nu här hemma fast vi vänjer oss snart:)

Känner jag mig själv rätt så kommer bilen att åka X antal gånger tur & retur Strängnäs / Kolsva framöver;) Lite komiskt är ju att Asta är på dygn 63 på självaste "Åsa"dagen i almanackan!! Vi får se när de små behagar att titta ut fast jag tycker 12 september passar bra:)

Vegas nya tänder kommer upp och nu är gluggen framme utfylld med stora vita fina tänder. Hörnisarna är de enda som sitter kvar än så länge.

 

Antal kommentarer: 3

2012-09-03 13:45:38 - Alexandra, www.toypudel.com/lanssve.htm

Spännande med nya valpar. Vet precis hur den känslan är när det helt plötsligt blir tomt utan valpspringet på golvet. Vad bra att de fått bra nya hem. Lycka till med snyggingen Vegas också. SKa bli kul att få se honom live sen. Soliga hälsningar,
Alexandra PS. Vi hoppas på smått här också(heart)DS.

2012-09-04 10:14:15 - Lena, www.notify.se

En tikvalp som heter Åsa, kan väl vara fint? Det tycker jag absolut!:D Lycka till med nya valpkullen, och du får ta med nybakat till Madeleine, så att hon inte tröttnar på att ha dig rännande!

Hälsningar från Notify'arna!

2012-09-04 18:26:43 - Bloggägar´n

Hahaha Lena, klart jag håller med fikabröd om Madeleine håller med kaffet och det trevliga sällskapet:D:)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)