Livet hos Kemppi-flocken!

1 vecka och 1 dag

2020-07-14

Jisses vad tiden bara rinner iväg ! Hann inte med att uppdatera igår när valpis blev 1 vecka så det får bli idag istället. Vi har ju "Hemester" och det innebär, i vårat liv och fall, diverse projekt som skall göra/ fixas och byggas.

Fasadtvättning av div träbyggnader samt nymålning, olja staketet, röja med motorsåg, röja slänten på baksidan från ogräs & sly, bygga om farstukvisten och lägga nytt golv över både gamla och nya delen och lite till.

Mitt i allt vårt fixande bygger ena sonen om sitt kök och behöver lite hantlangar & bygghjälp där så dagarna försvinner snabbt just nu.

 

Valpis är nu 8 dagar gammal och växer så det knakar. Hon har nu dubblat sin födelsevikt och lite till, vägde nu ikväll in på 595 gram mot 294 gram när hon föddes.

Så mycket brukar mina valpar ligga på när de är mellan 12-14 dagar gamla beroende på vilken tiklinje de kommer i från. Det är tyst i lådan för det mesta, valpis äter och sover dygnet runt. Stina tycker det är ganska enkelt och snabbskött att vara mamma till bara en valp och har redan börjat att tillbringa lite tid med oss andra nere i huset i 15-20 minuters långa raster några gånger per dag. Tänkte att jag nästa vecka skulle börja ta med henne ut i skogen på en lite längre sväng en gång per dag så det händer något även i Stinas liv :)

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)