Livet hos Kemppi-flocken!

Valp & familjemys !

2016-03-27

Påskledigheten inleddes med kalasfika för våran yngsta son på skärtorsdagen. Emil fyller 20 år 1 april fast befinner sig då på varmare breddgrader.

På långfredagen ringde väckarklockan 06.50 och 10 minuter senare stod Irma i badet :) Klockan 9.15 var hon torr och nytottad så efter lite frukost bar det av till Kolsva för Irma-klipp & valpmys. Valparna har nu blivit 7 veckor och är alldeles underbara. De väger mellan 1950-2300 gram  och är jättefina och glada och framåt. Nu har det dragit ihop sig att välja lite mer bestående vem av tikarna som ska stanna i våra ägor. Vi har 2 jättefina tikvalpar att välja mellan och det blev till slut småsakerna som avgjorde vem det blev som jag hämtar med mig hem om 2 veckor.

Pop-Up´s Watch Me Fly "Stina" 7 veckor ung.

 

Påskafton firades enligt tradition hemma hos min ena syster och hennes man samt deras son och sambo, mina föräldrar med sina respektive samt min andra syster och hennes familj. Några syskonbarn var på vift på annat håll fast det var trevligt ändå. Älskar min stora familj som umgås utan problem trots skilsmässa och nya partners !!! 

 

 

Antal kommentarer: 1

2016-03-27 14:41:08 - mamma

Ojojoj, vilken läckerbit,en riktig goshöna(inlove)!!!!! Ja visst är det hääärligt med heeela vårt stora gäng,största utmaningen är väl att skaffa och få plats med sittplatser åt alla:P! Ser fram emot att få träffa Stina så småningom :D. Puss o kram(heart)(heart).
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)