Livet hos Kemppi-flocken!

Gimo & SPK utställning

2024-05-20

I går söndag 19 maj, var vi uppe med uppen för att komma i ordning och rulla mot Gimo där Svenska Pudelklubben mellansvenska avdelningen anordnade utställning.

Jag hade anmält både Iris, Kemppi´s Piece Of Cake och Alice, Kemppi´s Easy To Love. Iris är nyss fyllda 2 år och Alice blev 4 månader den 13 maj.

Först ut var Alice som glatt skuttade till sig en första plats utav två valpar i klassen 4-6 månader. Mötte sedan tikvalpen från den äldre klassen och vann över henne och blev sedan dagens BIR valp och avslutade med BIS 2 VALP!

Vilken fantastisk start i hennes utställningskarriär :)

Domare: Maritha Östlund- Holmsten dömde alla valpar och gick sedan över till andra raser än pudel.

 

Kemppi´s Piece Of Cake förll inte alls domare Kucera på läppen. Hon blev 3 i Öppenklassen med exellent utav 5 hundar och sen var det över för hennes del.

 

Vår underbara Viggo, SE UCH FI UCH Brei-Ca´s Higher Love fick en Avelsgrupp med svarta tikar från 4 olika kombinationer som vi glada travade runt i ringen med. Kul att se flera av hans avkommer från olika tikar. Nu är det tredje gången han har en Avelsgrupp och det har varit 4 olika kombinationer varje gång även om Iris och en tik till som kallas Thilde, varit med alla tre gångerna.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)